WELKOM


V.O.F. Termijn Schildersbedrijf is een AF erkend schildersbedrijf wat gespecialiseerd is in totaal onderhoud.
Gestart in 1922 door opa als schildersbedrijf A. Termijn & Zoon, in 1958 overgenomen door mijn vader, in 1987 is het bedrijf overgegaan in handen van Peter Termijn, waar inmiddels sinds 2005 de vierde generatie Bertram Termijn is toegetreden in de inmiddels gevormde V.O.F. En sinds kort is ook onze zoon Xander Termijn in het bedrijf actief geworden.

Het lijkt ons een mooie gelegenheid om ons bedrijf via deze website bij u te introduceren.
Via deze website geven wij u een korte impressie van ons bedrijf en werkgebied.
Hier in komen gedeeltelijk de aspecten voor het voetlicht waar Termijn schildersbedrijf haar succes aan te danken heeft.

Meest voor komende werkzaamheden binnen ons bedrijf zijn, schilderwerk, wandafwerking, beglazing, houtrotreparatie, meerjaren onderhoudsplanning, marmeren, goudplakken en kleuradvisering
Succes dat niet alleen te danken is aan de motivatie en gedrevenheid van de oprichters en personeelsleden van ons bedrijf, maar ook aan onze opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties door het vertrouwen dat die altijd in ons hebben geschonken.

Termijn Schildersbedrijf zal er in de toekomst alles aandoen om het vertrouwen van haar bestaande en nieuwe relaties te behouden, en de prettige manier van zaken doen te continueren.


Met vriendelijke groet,
Termijn Schildersbedrijf